Kişisel Yazılarım if(window.location.href == 'https://kisiselyazilarimkaan.blogspot.com' || window.location.href == 'https://kisiselyazilarim.blogspot.com' ) { window.location="https://kisiselyazilarimkaan.blogspot.com"; } Kişisel Yazılarım : İstanbul'da Lezzetli Kahve İçebileceğiniz Mekânlar

1 Mart 2022 Salı

İstanbul'da Lezzetli Kahve İçebileceğiniz Mekânlar


İstanbul'da Lezzetli Kahve İçebileceğiniz Mekânlar

Herkese tekrardan merhaba! Kahve içmeyi seviyorsanız, bu yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz. Bu yazımızda, İstanbul'da içebileceğiniz en lezzetli kahveleri bulabileceğiniz mekânlardan bahsedeceğiz! 

1- Dags Coffee - İstanbul/Sarıyer - Ayazağa

Burası, sık sık kahve içmeye geldiğim bir yer. Yaptıkları kahve, gerçekten enfes! Espresso, Cappuccinno gibi birçok kahve çeşidini bulabilirsiniz. Fiyatları da gayet uygun ve kahvelerin tadı enfes! Eğer lezzetli bir fincan kahve içmek istiyorsanız, İstanbul/Sarıyer - Ayazağa'da bulunan Dags Coffee'i ziyaret edebilirsiniz. 

Dags Coffee her ne kadar ufak bir mekân olsa da, birçok memnun müşterisi var. Fiyatlarının da uygun olması, burayı İstanbul'daki popüler kahve mekânlarından biri hâline getiriyor. Buraya gelip, buradaki lezziz kahveleri tatmanızı şiddetle ve önemle tavsiye ederim.



2- Roof Cafe - İstanbul/Sarıyer - Ayazağa

Yine İstanbul/Sarıyer'de bulunan Roof Cafe, kahve yapımında harikalar yaratıyor! Burası, Dags Coffee'den sonra en çok ziyaret ettiğim mekanlardan birisi. Mekân ufak olsa da, yaptığı kahveler enfes! 

Kısacası, eğer lezziz bir fincan kahve içmek istiyorsanız, İstanbul/Sariyer'de bulunan Roof Cafe'yi de ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Fiyatları uygun ve kahveleri çok lezzetli!  





3- Teras Cafe - İstanbul/Gaziosmanpaşa

İstanbul/Gaziosmanpaşa'da bulunan Teras Cafe, Gaziosmanpaşa'nın en ünlü mekânlarından birisi. Burası her gün birçok müşteriyi ağırlamaktadır. Burayı farklı yapan ise yaptıkları lezziz kahveler! Kahve yapımında harikalar yaratan Teras Cafe, kahve tutkunlarını bir araya getiren bir mekândır. 

Teras Cafe'nin fiyatları son derece uygundur. Bir fincan kahve için sadece 10 TL ödersiniz. Ancak, kahvenin tadı gerçekten de efsane! Eğer bir gün Gaziosmanpaşa'ya yolunuz düşerse, Teras Cafe'yi ziyaret edebilirsiniz.

Sonuç olarak...

Bu yazımda, en çok gittiğim ve beğendiğim bazı kahve mekânlarını sizlerle paylaşmaya çalıştım. Kahve içmeyi gerçekten çok seviyorum ve kahve içmek için sık sık bu mekânları ziyaret ediyorum. Eğer siz de kahve içmeyi benim kadar seviyorsanız, bu mekânları ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Yeni yazımda görüşmek üzere, hoşçakalın! 





Bu yazıyı beğendiyseniz, Kişisel Yazılarım blogumu takip ederek, yeni gönderilerden anında haberdar olabilirsiniz. Ayrıca Kişisel Yazılarım'daki gönderileri sosyal ağlarınızda paylaşarak, daha fazla insanın okumasına yardımcı olabilirsiniz. Kişisel Yazılarım bloguma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, Kişisel Yazılarım blogumda keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder