Kişisel Yazılarım if(window.location.href == 'https://kisiselyazilarimkaan.blogspot.com' || window.location.href == 'https://kisiselyazilarim.blogspot.com' ) { window.location="https://kisiselyazilarimkaan.blogspot.com"; } Kişisel Yazılarım : Youtube Kanalıma Abone Olun!

3 Kasım 2017 Cuma

Youtube Kanalıma Abone Olun!

Kanalıma her gün güzel ve eğlenceli videolar yükiüyorum. Profesyonel ol-mayabilirim ancak, zamanla kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Youtuber-lığı seven ve ilgi duyan biriyim. Videoları hazırlamak 2-3 saatimi alabiliyor. Sizlerin de kanalımı beğeneceğinden eminim. Sizler eğer bana destek olur-sanız, çok daha iyi videolar yüklemek istiyorum. Gelin, bu kanalı birlikte ge
liştirelim.
       Açıkçası, ben bir üniversite öğrencisiyim ve bu videolardan öğrenci na-fakamı çıkarmaya çalışıyorum. Dediğim gibi, hem maddi hem de manevi olarak desteğe ihtiyacım var, bunun için de kanalıma abone olmanız, yük-lemiş olduğum videoları beğenmenizi ve videoları arkadaşlarınızla paylaş-manızı rica ediyorum. İnanın profesyonel videolar yapabilmeyi sizden çok istiyorum, ancak maddi olarak yetersiz durumdayım. Sizler bana desteği-nizi gösterirseniz, emin olun Youtube'da birçok Youtuber'ı geride bırakabi-liriz.
      Şimdiden verdiğiniz desteğe teşekkür eder, kanalımda hoş vakit geçir-menizi dilerim.
      Kanalıma Youtube'dan "Kaan Akalın Videoları" şeklinde aratarak ula-şabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder