Kişisel Yazılarım if(window.location.href == 'https://kisiselyazilarimkaan.blogspot.com' || window.location.href == 'https://kisiselyazilarim.blogspot.com' ) { window.location="https://kisiselyazilarimkaan.blogspot.com"; } Kişisel Yazılarım : Gülistan ve İslami Hayat Dergileri

13 Aralık 2016 Salı

Gülistan ve İslami Hayat Dergileri

Gülistan Dergisi: 8 TL
İslami Hayat Dergisi: 7 TL
Gülistan Dergisi ve İslami Hayat Dergisi, her müslümanın evinde bulunması gereken eşsiz eserler! Gülistan ve İslami Hayat dergisinde, ilim ve irfan bilgileri ile asrımızın büyük İslam alimlerinden olan Seyda Muhammed Konyevi (k.s) Hazretleri'nin feyiz dolu sohbetleri yer almaktadır. 

Siz de Gülistan ve İslami Hayat dergilerinden satın alarak hem ilminizi artırabilir hem de bu hizmetin devamına vesile olabilirsiniz. Peygamber Efendimiz sallallâhu aleyhi vesellem, bir hadis-i şerifte şöyle buyurmuştur: "İlim öğrenmek, kadın ve erkek her müslümana farzdır." (Beyhaki) İşte Gülistan ve İslami Hayat dergilerinin amacı da, ilmi yaymak ve yaygınlaştırmaktır. Sizler de Gülistan ve İslami Hayat dergilerinden satın alarak, ilmin yaygınlaştırılmasına vesile olabilirsiniz. Nitekim Peygamber Efendimiz sallallâhu aleyhi vesellem şöyle buyurmuştur: "Bir hayra sebep olan, o hayrı işlemiş gibidir." 

Sadaka mı vermek istiyorsunuz? Bir hayır mı işlemek istiyorsunuz? İşte size çok güzel bir fırsat! Sizler de Gülistan ve İslami Hayat dergilerinden satın alarak, hem sadaka vermiş hem de bir hayra vesile olmuş olursunuz. Biliyorsunuz ki, hayır sahiplerinin amel defteri kapanmaz. Siz de, Gülistan ve İslami Hayat dergilerinden satın alarak, amel defterinizin kıyamete kadar açık durmasına vesile olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder